Aminohapped ja valgud
Aminohapped on valkude ehituskivid meie kehas. Olles vee järel teisel kohal, moodustavad aminohapped (valkude koosseisus) keskmiselt 17% inimkeha massist. Kehas on 20 aminohapet, millest 8 peetakse eluliselt olulisteks ehk asendamatuteks. See tähendab, et meie keha ei suuda neid ise toota ning me peame need saama toiduga. Seetõttu võib tekkida mulje, et nende sissesüstimine vaktsiini koosseisus on hea mõte, kuid tegelilkult see pole nii.
Vaktsiinide koosseisus kasutatakse võõrvalke, millest tehakse antigeenid. Antigeen on toksiin või muu võõras aine, mis stimuleerib antikehade teket ja kutsub esile immuunreaktsiooni. Antigeen on üldiselt potentsiaalselt organismi kahjustav kehavõõras aine, mille sissepääs organismi põhjustab spetsiifiliste, nende vastu suunatud antikehade tekke, samuti lümfotsüütide aktiivseks muutumise.
Need võõrvalgud toodetakse loomade (nagu veised, ahvid ja kanad) ning inimeste (abordiga saadava loote) rakkudest. Et võõrvalk oleks meile kasulik on vaja seda seedetraktis lõhustada aminohapteks seedimise käigus.
"Kui me sööme valke, siis nad lõhustatakse aminohapeteks ... Kui võõras loomne valk satub meie vereringesse enne lõhustumist, siis ta võib käivitada autoimmuunse vastuse ... Kui me süstime kehasse aineid, mis pole kunagi mõeldud meie kehasse sattuma, siis me mitte ainult ei lähe mööda keha loomulikust kaitsekihist vaid vääralt aktiveerime teisi kaitsemehhanisme."
— Dr. Robyn Crosford
Seega võib aminohapete ja võõraste loomsete ja inimvalkude kehasse süstimise tulemuseks olla:
-
Autoimmuunsed haigused nagu Addison tõbi, tsöliaakia (gluteenitalumatus), dermatomyositis, kilpnäärme haigused Graves tõbi ja Hashimoto thüroidiit, multiple sclerosis, müasteenia, aneemia, reaktiivne artriit, reumatoid artriit, Sjogren sündroom, süsteemne luupus, diabeet jne
-
Toiduallergiad ja toidutalumatused muna, gluteeni, pähklite, piimatoodete jt osas
Autoimmuunsed haigused ja toidutalumatused on plahvatuslikult sagenenud tänapäeva moodsates ühiskondades. Pole ilmselt juhus, et just neis ühiskondades toimub rohke vaktsineerimine.
Võõrvalgud on mõeldud ära söömiseks, et keha saaks nad lõhustada enne vereringesse sattumist
Võõrvalgu sattumine otse vereringesse käivitab autoimmuunse vastuse, mis on kõigi autoimmunhaiguste mehhanism
Kehasse süstitud võõrvalgud vaktsiinide koostises võivad põhjustada: - autoimmuunseid haigusi!
- toiduallergiaid!
Vaata kuidas kasutatakse ahve vaktsiinide tegemiseks: